Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ “ΧΤΥΠΑ” ΣΤΟ NOTOS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Και φέτος, το πολυκατάστημα notos δημιούργησε στο ισόγειο της Στοάς Χιρς ένα παραμυθένιο και μαγικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό για μικρούς και μεγάλους!

_mg_9433

Πρωτότυπες και ευφάνταστες προτάσεις διακόσμησης για κάθε γούστο, ύφος και ηλικία σας περιμένουν, για να προετοιμαστείτε έγκαιρα για την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου, ενώ η μουσική που πλημμυρίζει τους χώρους με γιορτινές μελωδίες, θα σας συνοδεύει στη βόλτα σας!

_mg_9725

Η Στοά Χιρς έχει γεμίσει φωτάκια, χριστουγεννιάτικα δέντρα, αστέρια, δώρα και πολλά στολίδια, τα οποία δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα, με τους Θεσσαλονικείς πλέον να βιώνουν το απόλυτο εορταστικό κλίμα.

_mg_9573

Και ίσως για τα Χριστούγεννα να χρειαστεί να περιμένουμε κάτι περισσότερο από ένα μήνα, οι βιτρίνες στo notos Θεσσαλονίκης, ωστόσο, αποτελούν πλέον παράδοση στην πόλη κι όλοι τις περιμένουν με ανυπομονησία!

_mg_9711

Φέτος, με έντονο το θεατρικό στοιχείο, οι ολόφωτες βιτρίνες “ντύνονται” με νότες και μουσικά όργανα από τα καταστήματα «Φίλιππος Νάκας», δημιουργώντας στους περαστικούς κύματα αισιοδοξίας! Οι επισκέπτες σιγοτραγουδούν τις μελωδίες των Χριστουγέννων κι ένα μαγικό συναίσθημα “τρυπώνει” στις καρδιές τους και τους μεταφέρει σε έναν κόσμο παραμυθένιο!

_mg_9579

Φέτος, η καρδιά των Χριστουγέννων “χτυπά” δυνατά στο notos στην καρδιά της Θεσσαλονίκης έως τα τέλη Δεκέμβρη! Σπεύσατε...

ΜORE Christmas, ΜORE Gifts, ΜORE Magic, MORE Shopping

notos formore!

www.notosgalleries.gr - Στοά Χιρς, Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 31

Comments are closed.

http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1 http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=trd&mc=click&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]