ΕΓΚΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ZOLOTAS ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

O οίκος ZOLOTAS παρουσία εκλεκτών καλεσμένων και φίλων, εγκαινίασε το νέο κατάστημα στο Παρίσι, την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, το οποίο βρίσκεται στην οδό de Miromesnil/Faubourg Saint–Honoré.

Η Πρόεδρος του οίκου, Marianna Le Clère–Papalexis, και ο Διευθύνων Σύμβουλος & Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Γιώργος Παπαλέξης, είχαν την τιμή να καλωσορίσουν επίτιμους εκπροσώπους των γραμμάτων και των Τεχνών από όλο τον κόσμο. Προσωπικότητες γνωστές για την ενεργή συνεισφορά τους στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας και της Γαλλίας, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να θαυμάσουν από κοντά τις εμβληματικές συλλογές του οίκου ZOLOTAS, ενώ παρουσιάστηκε και το επίσημο γούρι για τη νέα χρονιά, “Calypso”.

zolotasnewparisboutiqueentrance

zolotas-store-jul-new-white-2

zolotasnewparisboutiquesalon

Στα εγκαίνια και στην δεξίωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος Valéry Giscard d’Estaing, ο πρώην Υπουργός Jean-Pierre Chevènement και η σύζυγός του και γνωστή γλύπτρια, Nisa, οι επιχειρηματίες Georges Panayiotis, Olivier Mellerio, Bruno Delaye, ο εφοπλιστής Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ Αδαμάκης, πολλοί ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων οι Andrea Ferréol, Laurie Cholewa, Sandra Zeitoun, Tomer Sisley.

 

Comments are closed.

http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1 http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=trd&mc=click&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]