ΒΑΦΤΙΣΗ-ΣΑΦΑΡΙ: ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΗ!

Οι event planners Celebrations by Crazy Diamond δημιούργησαν ένα απίθανο σκηνικό για τη βάπτιση του μικρού Στέφανου, εμπνευσμένο από την ομορφιά της σαβάνας!

Το safari-baptism εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους με το concept και τις μικρές λεπτομέρειες που το απάρτιζαν, καθώς ο χώρος του ιππικού ομίλου Polo Club μεταμορφώθηκε πλήρως σε ένα σαφάρι! Πολύχρωμα χειροποίητα σαπουνάκια σε σχήμα άγριων ζώων και βαζάκια γεμάτα με ολόκληρα φυστίκια δόθηκαν στους καλεσμένους ως μπομπονιέρες ενώ τεράστια άγρια ζώα σε διάφορα χρώματα έστησαν το σκηνικό με τα κρεμασμένα μαϊμουδάκια από το ταβάνι να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Οι καλεσμένοι έγραφαν τις ευχές τους σε μίνι ζωάκια που κρέμονταν στον “Τοίχο Ευχών” και οι μικροί μας καλεσμένοι διασκέδασαν με ξεχωριστές δραστηριότητες και κατασκευές για παιδιά, συμπεριλαμβανομένων μίνι σαφάρι σκηνών οι οποίες λειτούργησαν τέλεια ως κρυψώνες!

Φυσικά, ένα πλήρες candy bar με θεματικά σαφάρι γλυκίσματα δεν θα μπορούσε να λείπει από το σκηνικό και να γλυκάνει μικρούς και μεγάλους! Η βάπτιση του Στέφανου έμεινε αξέχαστη στους καλεσμένους για τον απόλυτο εναρμονισμό των διακοσμητικών στοιχείων που την ανέδειξαν.

CREDITS:

Φωτογράφος: Coming Up Roses

Baptism Reception & Catering: Polo Club

Event Planner:

info@celebrations.gr Celebrations by Crazy Diamond (www.celebrations.gr)

Διακόσμηση: Only For You

Entertainment παιδιών: Parties 2B Remembered

Τούρτα & Candy Bar: Maria’s Cakes & Cookies

Comments are closed.

http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1 http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=trd&mc=click&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]