“Ο ΡΟΖ ΓΑΤΟΣ”: ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ!

Μια φορά και έναν καιρό...
Έτσι ξεκινάνε όλα τα παραμύθια της προκοπής!

Ή μήπως όχι όλα;

Μεταξύ μας τώρα, δεν βαρεθήκατε τις ιστορίες με τις κουρασμένες πριγκίπισσες και τους δράκους που βγάζουν φωτιές από το στόμα;

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Μαρίνα Καρπόζηλου υπογράφει μια ιδιαίτερη ιστορία, η οποία δε βασίζεται σε κλασικά στερεότυπα και κλασικές μορφές των παραμυθιών, αλλά “ωθεί” τα παιδιά να αναζητήσουν νέους, δημιουργικούς ορίζοντες, με πρωταγωνιστή... έναν Ροζ Γάτο!

Layout 2

Στο ξεχωριστό αυτό παραμύθι, λοιπόν, ένας γάτος διαφορετικός από κάθε άλλον που έχετε συναντήσει, διακόπτει την ανάγνωση ενός παραμυθιού και αρχίζει να εξιστορεί τις δικές του περιπέτειες. Συμπρωταγωνιστές του, ο Φίλιππος που θέλει να του μάθει να κάνει κωλοτούμπες στον αέρα, ο Φρειδερίκος που άγχεται για τον Παγκόσμιο Συνέδριο Ιπποπόταμων, η Κοκό που κάνει υπερβολικά σφιχτές αγκαλιές, η Μαύρη Γάτα, καθώς και μια παρέα κουστουμαρισμένων αντρών που απειλεί να τον απαγάγει!

marina-karpozilou

Η συγγραφέας, Μαρίνα Καρπόζηλου

(Το βιβλίο κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τον εκδοτικό οίκο Μωραΐτης Εκδόσεις και την εικονογράφηση επιμελήθηκε η Μαρίνα Ψειράκη)

Comments are closed.

http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1 http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=trd&mc=click&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]