ΜΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η Άννα Σουρμπάτη της The event company δημιούργησε ένα πραγματικά μαγικό σκηνικό, για τη βάφτιση της μικρής Κωνσταντίνας, το οποίο θύμιζε κλασικό παραμύθι! Αλεξανδρινά, γκι και live jazz ήχοι “γέμισαν” το Tudor Hall, ενώ τα αρωματικά κεριά ζωγραφισμένα στο χέρι για τους καλεσμένους απογείωσαν την εκπληκτικά παραμυθένια ατμόσφαιρα, συνθέτοντας ένα ονειρεμένο περιβάλλον. Τα τραπέζια ήταν επιμελώς στολισμένα με κόκκινες πινελιές, εντυπωσιακά λουλούδια και χαριτωμένους φιόγκους, με τον Χριστουγεννιάτικο Καρυοθραύστη να υποδέχεται χαρούμενα τους φίλους και τους συγγενείς της νεοφώτιστης και των γονιών της, Τατιάνας και Νικόλα.
Τα πανέμορφα έλατα, τα υπέροχα λαμπάκια, το πριγκιπικό βαφτιστικό συνολάκι της Κωνσταντίνας, καθώς και η αγάπη και τα χαμόγελα που πλημμύρισαν το Tudor Hall ήταν μερικά μόνο από τα στοιχεία που συνέβαλαν σε μια αξέχαστη οικογενειακή στιγμή!

Να τους ζήσει!

Event Planner and Wedding Stylist: The event company
Photographer: Manes
Venue: King George - Tudor Hall
Music-Lights: Music Essentials
Decor: Stylebox rentals
Flowers: Studio 7 - Florescence
Videographer: Eclipse Productions
Stationary: Angel Botsis | STIT creative studio

Comments are closed.

http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1 http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=trd&mc=click&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]