ΝΕΟ ΑΤΕΛΙΕ ALKMINI ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΜΑΛΑΚΟΠΗ

Η διακεκριμένη σχεδιάστρια μας υποδέχεται στον καινούργιο χώρο της!
Η σχεδιάστρια Αλκμήνη κλείνοντας 20 χρόνια δημιουργίας στον χώρο της μόδας, μετακομίζει σε ένα κτίριο κόσμημα για την Θεσσαλονίκη το οποίο κουβαλάει την ιστορία των τελευταίων 110 χρόνων της πόλης. Ένας πανέμορφος χώρος με μεγάλα φωτεινά ανοίγματα, ψηλά ταβάνια, δρύινα πατώματα, ξεχωριστά αρχιτεκτονικά στοιχεία και μια από τις ομορφότερες κτιριακές προσόψεις της Θεσσαλονίκης.

alkmini cozyfairytale
Το νέο ατελιέ Alkmini, στη Στοά Μαλακοπή, βρίσκεται στην “καρδιά” του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, ακριβώς μπροστά στην ανανεωμένη πλατεία Χρηματιστηρίου. Είναι το κτίριο που έχτισε η πασίγνωστη οικογένεια Αλλατίνι το 1906 - 1907 και φιλοξένησε την Τράπεζα Θεσσαλονίκης. Αρχιτέκτονας του κτιρίου της Τράπεζας Θεσσαλονίκης ήταν ο Βιταλιάνο Ποζέλι, ο οποίος παρουσίασε ένα νέο τύπο τράπεζας και χάρισε ένα ακόμα αρχιτεκτονικό κόσμημα στην πόλη.

alkmini cozyfairytale
Στον προσεκτικά ανακαινισμένο αυτόν χώρο, η σχεδιάστρια Αλκμήνη σας υποδέχεται και σας καλεί να ανακαλύψετε το δικό σας ξεχωριστό νυφικό, το οποίο και θα ράψει στα μέτρα σας!

alkmini cozyfairytale

 

ALKMINI atelier
Στοά Μαλακοπή, Συγγρού 7
Τηλ.: 231 4017964
www.alkmini.info

Comments are closed.

http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1 http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=trd&mc=click&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]