ΒΟΥΤΗΞΤΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ!

Η Food Blogger Μελίνα Χατζηπαντελή (http://melisoula.gr/) σε συνεργασία με τον Δημοσιογράφο Ευθύμιο Σαββάκη δημιουργούν στον χώρο του TOMS μία όμορφη δράση με αφορμή την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα του AIDS.

Συγκεκριμένα, ειδικά κατασκευασμένα μπισκότα σε σχήμα καρδιάς και του συμβόλου ενημέρωσης για τη νόσο, από τα χέρια της Μελίνας, aka MeliSoula, θα διατίθενται στο TOMS ως συνοδευτικά κάποιου ροφήματος ή ξεχωριστά για τους ενδιαφερόμενους. Μέρος των εσόδων από την πώλησή τους θα δοθεί στη δομή του Thess Checkpoint στη Θεσσαλονίκη, που επιτελεί αξιοσημείωτο έργο στο θέμα της ενημέρωσης και πρόληψης γύρω από τον HIV.

k_7

 

Παράλληλα, ενημερωτικό υλικό (φυλλάδια) θα υπάρχουν εκείνη την ημέρα στο TOMS, ώστε να ενημερωθεί το κοινό για το Checkpoint, καθώς και banner της Μελίνας από το site της.

Μία ευκαιρία σε έναν από τους πιο όμορφους χώρους της Θεσσαλονίκης, όπου η MeliSoula θα στηρίξει έμπρακτα μία τόσο ξεχωριστή δράση!

Περισσότερα για την Μελίνα: http://melisoula.gr/

Περισσότερα για το Check Point: http://mycheckpoint.gr/

To event στο Facebook: https://www.facebook.com/events/1863700630518268/

Comments are closed.

http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1 http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=trd&mc=click&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]