ΚΤΗΜΑ ΔΕΔΑ by Makedonia Palace

One step far from paradise...

Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε πως ο Παράδεισος απέχει  μια ανάσα μακριά σας; Το Κτήμα Δέδα by Makedonia Palace, είναι η τρανή απόδειξη! Μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε μια καταπράσινη έκταση 25 στρεμμάτων, πραγματοποιούνται όλες οι κορυφαίες εκδηλώσεις της πόλης. Το μαγευτικό σκηνικό εξοχής, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για κάθε είδους κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Γάμοι, βαφτίσεις, παρουσιάσεις εταιρειών, εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, gala και party, φιλοξενούνται στο πιο όμορφο σκηνικό. Το ατμοσφαιρικό εκκλησάκι των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, μέσα στον χώρο του Κτήματος, σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε στη δεξίωση γλιτώνοντας τις περιττές  μετακινήσεις. Η δεξίωση, είτε πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του άλσους, είτε στην ανακαινισμένη country-style αίθουσα, σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις, αφού το Makedonia Palace, γνωστό για την άψογη διοργάνωση εκδηλώσεων, έχει αναλάβει το management του κτήματος. Το catering του Makedonia Palace, διαθέτοντας τις πιο προσεγμένες γευστικές προτάσεις, είναι έτοιμο να καταπλήξει, ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Το Κτήμα Δέδα, διαθέτει επίσης Ιππικό όμιλο και σχολή ιππασίας, κάτι που προσδίδει έναν ιδιαίτερα αριστοκρατικό χαρακτήρα. Η πολυετής πείρα του Makedonia Palace, σε συνδυασμό με την άριστη σχέση τιμών και υπηρεσιών, το εξειδικευμένο προσωπικό και την απαράμιλλη τεχνογνωσία, οδηγεί στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αφού πραγματοποιεί στο έπακρο κάθε σας επιθυμία.

Πέρα όμως από τα γεγονότα του γάμου και της βάφτισης, το Κτήμα μπορεί άνετα να φιλοξενήσει το παιδικό πάρτυ του παιδιού σας, αφού ο ελεγχόμενες χώρος για παιχνίδι μέσα στο καταπράσινο τοπίο, σε συνδυασμό με ποικίλες εξωτερικές δραστηριότητες, σίγουρα είναι ό,τι καταλληλότερο για τις πιο χαρούμενες στιγμές των παιδιών!

Τέλος, επαγγελματικές και εταιρικές συναντήσεις, ημερίδες ,Team Building Events και γεύματα, “συναντούν” την απόλυτη οργάνωση, με τις ασυναγώνιστες υπηρεσίες του Makedonia Palace, να καλύπτουν κάθε πιθανή απαίτηση.

Το Κτήμα Δέδα, είναι ένας επίγειος παράδεισος, έτοιμος να σας ανοίξει τις πύλες του. Μπορείτε να αντισταθείτε;

Κτήμα Δέδα
Οδός Μπιζανίου, Πουρνάρι Πυλαίας, Θεσσαλονίκη
Τ. 2310 347491
2310 897306
www.ktimadeda.gr
catering@ktimadeda.gr

Comments are closed.

http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1 http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=trd&mc=click&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]