ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ “FLOATING WITH HOPE” ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ SPACE LAB

Σαν νεοσύστατος χώρος στη Θεσσαλονίκη, το Space Lab έκανε το ντεμπούτο του στον πολιτιστικό χάρτη της πόλης με τη φωτογραφική έκθεση ''Floating with Ηope'' της εικαστικού Όλγας Σαλιαμπούκου, η οποία δίδαξε στον κόσμο που παρευρέθηκε στοιχεία μίας άλλης κουλτούρας, μακρινής, αλλά όχι ξένης.

Η ταλαντούχα φωτογράφος συντέλεσε καθοριστικά στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, καθώς από την πρώτη στιγμή έκανε σαφές τι ήθελε να πει και να δείξει με τη συλλογή της, ενώ κατάφερε πολύ σωστά να μετατρέψει την όλη εμπειρία της σε ήχο, εικόνα, ακόμη και γεύση.

Η διαδραστική μορφή παρουσίασης των έργων και η ενεργοποίηση πολλαπλών αισθήσεων αποτέλεσαν ίσως μία ακόμη απόδειξη πώς, όταν η φωτογραφία δε μπαίνει σε στενά μονοπάτια, μπορεί να εκπλήξει με την δυναμική της!

Υπενθυμίζουμε ότι τα έσοδα της εκδήλωσης, θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και πιο συγκεκριμένα, στα έξοδα για την αγορά εργαλείων ώστε η ίδια η φωτογράφος να πραγματοποιήσει workshops φωτογραφίας με τα παιδιά των προσφυγικών camps της Θεσσαλονίκης.

INFO: Space Lab, Μοναστηρίου 18, Τηλ. 2310 541 040.

Comments are closed.

http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1 http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=trd&mc=click&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]