ERIFILLI NIKOLOPOULOU

erifilli nikolopoulou νυφικά

Η Erifilli Nikolopoulou είναι σχεδιάστρια υψηλής αισθητικής, και δημιουργεί ρούχα – έργα τέχνης. Η avant garde αισθητική της παντρεύεται απόλυτα με τους κανόνες της υψηλής ραπτικής και της sur mesure δημιουργίας. Αγαπάει να πειραματίζεται, άλλοτε με πολυτελή υφάσματα και άλλοτε με πρωτοποριακά υλικά όπως το χαρτί, αλλά και να τα δένει μεταξύ τους, δημιουργώντας κάθε φορά μοναδικά κομμάτια, με έντονη θηλυκότητα, κομψότητα και ξεχωριστή φινέτσα.

Η Erifilli θα ακούσει τις επιθυμίες σας, θα σας κάνει τις δικές της προτάσεις και θα φροντίσει να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη, για να είναι όλα όπως τα ονειρεύεστε. Παρότι έχει ντύσει αρκετές επώνυμες νύφες, αντιμετωπίζει όλες τις γυναίκες με ιδιαίτερη φροντίδα, επιδιώκοντας πάντα οι δημιουργίες της να ταιριάζουν στο στυλ και την προσωπικότητα κάθε νύφης.

Μη φοβηθείτε να ζήσετε το δικό σας παραμύθι όπως το ονειρεύεστε. Η μέρα του γάμου σας είναι η δική σας μεγάλη παράσταση, και η Erifilli φροντίζει ώστε να είστε εσείς, η πιο λαμπερή πρωταγωνίστρια.

Erifilli Nikolopoulou

T. 210 9829634
www.erifilli.gr

http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1 http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=trd&mc=click&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]