ΤHE “PANIC EYE PROJECT” ΑΡΤΕΜΙΣ & ΚΩΣΤΑΣ

Oι Panic Eye μέσα από τις φωτογραφίες τους, διηγούνται ιστορίες με ενδιαφέρουσα πλοκή, οι οποίες “ξεδιπλώνονται”καρέ καρέ, παρασύροντάς μας στη χαρά και τον ενθουσιασμό που εκπέμπουν. Ο γάμος της Άρτεμις και του Κώστα αποτυπώθηκε στον φακό του αγαπημένου μας φωτογραφικού διδύμου Γιάννη Ιωακειμίδη και Άκη Παπαδόπουλου, δημιουργώντας την πιο πρωτότυπη ιστορία.
Αυθορμητισμός, φαντασία, αγάπη, διάπλατα χαμόγελα, αγκαλιές και πηγαία χαρά είναι οι λέξεις που θα περιέγραφαν με τον καλύτερο τρόπο όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, του μυστηρίου, του γαμήλιου party αλλά και της after wedding φωτογράφισης. Κάθε λήψη και μια μοναδική στιγμή... Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Κατερίνη με κουμπάρο τον διάσημο τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη, παιδικό φίλο του γαμπρού. Η νύφη έλαμπε μέσα στο εφαρμοστό νυφικό της από διάφανη γαλλική δαντέλα, ενώ ο γαμπρός εντυπωσίασε με το all time classic μαύρο κοστούμι, το οποίο συνδύασε με ασπρόμαυρα παπούτσια swing αισθητικής. Ο στολισμός κινήθηκε στα πλαίσια της λευκής κομψότητας, με λεπτομέρειες από λινάτσα.

Ο πρώτος χορός, μια αγκαλιά, ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, παιχνίδια φίλων, μεθύσι χαράς! Η φωτογράφιση της επόμενης μέρας πραγματοποιήθηκε μέσα στο ίδιο κλίμα ενθουσιασμού, με τη φαντασία να δημιουργεί τις πιο ιδιαίτερες εικόνες. Η αγάπη γυρνά γρήγορα σαν ένα πολύχρωμο φουρφούρι, σε κάνει να “πετάς” με ένα μαγικό σκουπόξυλο, σε παρασύρει σε μια τρελή μελωδία, ζωγραφίζει με τα δικά της μοναδικά χρώματα...

Η Άρτεμις και ο Κώστας έζησαν τη δική τους ιστορία, με τους Panic Eye να την αφηγούνται χωρίς λόγια, αλλά μέσα από τις πιο ζωντανές εικόνες!

Details
Νυφικό: Αtelier Spiridon
Nυφικά παπούτσια: Mourtzi
Xτένισμα, μακιγιάζ: Beauty Editorial
Στολισμός: Efi's spot (Έφη Παπαδοπούλου)

Comments are closed.

http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1 http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=trd&mc=click&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]