ΠΕΠΛΟ: TO ΔΥΝΑΤΟ COME BACK!

Το πέπλο κάνει δυναμικό come back στις νυφικές εμφανίσεις, με πολλές διάσημες νύφες να το έχουν ήδη υιοθετήσει. Tα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο!

  • Ένα πολύ μακρύ πέπλο ταιριάζει ιδανικά με glamorous νυφικά, τα οποία διαθέτουν μακριά ουρά και μανίκια. Τα κοντά νυφικά, που φτάνουν συνήθως μέχρι τους ώμους, ταιριάζουν με strapless ή retro style νυφικά.

  • Αν το νυφικό σας είναι περίτεχνο με πολλά κεντήματα, τότε το ακριβώς αντίθετο θα πρέπει να είναι το πέπλο που θα επιλέξετε. Αν πάλι το νυφικό σας είναι minimal με πολύ απλό κόψιμο, τότε το πέπλο είναι εκείνο που θα δώσει έναν πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα στη συνολική εμφάνιση.

  • Αν το νυφικό σας είναι κοντό, προτιμήστε ένα εξίσου κοντό πέπλο ή ακόμα και βέλο.

  • Η θέση που θα τοποθετηθεί το πέπλο εξαρτάται από το νυφικό σας χτένισμα. Αν πρόκειται να μαζέψετε ψηλά τα μαλλιά σας σε χαλαρό σινιόν ή ponytail, τότε το πέπλο θα πρέπει να τοποθετηθεί αρκετά χαμηλά ενώ αν τα μαλλιά σας παραμείνουν κάτω σε χαλαρές μπούκλες ή ακόμα και ίσια, το πέπλο μπορεί να τοποθετηθεί αρκετά ψηλά και να στηρίζεται σε ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ, όπως μια τιάρα.

  • Αν έχετε επιλέξει ένα backless νυφικό, τότε καλό θα ήταν να προτιμήσετε ένα πέπλο από αρκετά διάφανο τούλι, ώστε να μην κρύψετε την όμορφη αυτή λεπτομέρεια.

THE VEIL DICTIONARY

Blusher: Πρόκειται για ένα κοντό πέπλο, συνήθως από ένα φύλλο τούλι ή ύφασμα, που φοριέται πάνω από το κεφάλι καλύπτοντας και το πρόσωπο.

Chapel: Είναι ένα μακρύ πέπλο, ιδανικό για ρομαντικά νυφικά με μακριά ουρά.

Cathedral: Το πιο µακρύ πέπλο. Θα το έχετε δει σε διάσημους γάμους όπως εκείνον του πρίγκιπα William και της δούκισσας του Cambridge.

Elbow: Είναι κοντό πέπλο που φτάνει μέχρι τον αγκώνα, πάντα πάνω από το σηµείο όπου αρχίζει η φούστα.

Double: Πέπλο με διπλό τούλι, ένα µακρύ εσωτερικό και ένα κοντό εξωτερικό.

Finger tip: Πέπλο μεσαίου μήκους, που φτάνει μέχρι τα ακροδάχτυλα της νύφης. Ιδανικό για νυφικά τύπου ball gown (πριγκιπικά).

Fly away ή Pouf: Πρόκειται για ένα πολύ φουντωτό πέπλο, από πολλές κοντές στρώσεις υφάσµατος.

Mantilla: Μοιάζει με την ισπανική µαντίλα και αποτελείται από ένα φύλλο µαλακής δαντέλας που αγκαλιάζει πρόσωπο και ώµους. Προσθέτει μια ρομαντική αύρα σε κάθε νυφικό.

Comments are closed.

http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1 http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=trd&mc=click&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]