ΜΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ!

Οι event planners Celebrations by Crazy Diamond διοργάνωσαν την πιο ξεχωριστή βάπτιση για τον μικρό Άγγελο, διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει, γεμίζοντας το χώρο με χαρούμενες και ξένοιαστες νότες μαγείας και φύσης!

Όταν ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τους γονείς του γλυκύτατου Άγγελου, εκείνοι ξεκαθάρισαν ότι στη βάπτισή του γιου τους θέλουν να αποφύγουν το κλασικό και πολυσυζητημένο baby blue! Μετά από συνεννόηση σχετικά με το τι αρέσει τόσο στους γονείς όσο και στον μικρό (ο οποίος είναι και φανατικός λάτρης της φύσης!), και οι δυο πλευρές κατέληξαν στη δημιουργία μίας μαγικής νύχτας γεμάτης με αερόστατα και δέντρα.

Φυσικά, από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ένα εντυπωσιακότατο θεματικό candy bar γεμάτο από “γλυκά αερόστατα” όπως cake pops, cookies, cupcakes, και πολλές άλλες απολαυστικές δημιουργίες, καθώς και ένα Photo Booth με ειδικά διαμορφωμένα baby props για την περίσταση, τα οποία, μάλιστα, έβαλαν όλους τους καλεσμένους στην πιο παιχνιδιάρικη διάθεση!

Μπουκαλάκια σε διάφορα σχήματα, με κίτρινα και λευκά λουλούδια πάνω σε κορμούς δέντρων, συνοδευόμενα από απαλό φωτισμό, διακοσμούσαν όλα τα τραπέζια. Επιπλέον, μινιατούρες βότανα όπως δενδρολίβανο και θυμάρι μέσα σε γλαστράκια, ήταν οι μπομπονιέρες που τοποθετήθηκαν στα τραπέζια των καλεσμένων, ενώ, ολοκληρώνοντας τη διακόσμηση του χώρου και των τραπεζιών, το οικογενειακό τραπέζι είχε τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο, με ένα εντυπωσιακό δέντρο να δεσπόζει στο κέντρο, μετατρέποντάς το παράλληλα ως το σημείο αναφοράς της βραδιάς.

Event Planner: info@celebrations.gr - Celebrations by Crazy Diamond (www.celebrations.gr)

Φωτογράφος: Nicky Economou

Baptism Reception & Catering: Balux Septem

Ανθοστολισμός: Secret Garden

Σχεδιασμός πρόσκλησης και λογοτύπου: Fresh Design

DJ / Φωτισμός και ηχητικός εξοπλισμός: Music Essentials

Τούρτα & Candy Bar: Baskit Baking Studio

Comments are closed.

http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1 http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=trd&mc=click&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]