ΜΕΡΚΟΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΜΙΟΥ!

Ο ιδιοκτήτης του διακεκριμένου ατελιέ Merkos Manolopoulos Tailor made clothing-στο κέντρο της Θεσσαλονίκης- μας αποκαλύπτει τα νέα trends στο κοστούμι και όσα πρέπει να γνωρίζει ο υποψήφιος γαμπρός, πριν επιλέξει το outfit για τη μεγάλη μέρα!

Ποιες είναι οι τάσεις που επικρατούν αυτή τη στιγμή στο κοστούμι; Κυριαρχούν τα κάρο υφάσματα με έντονες λεπτομέρειες, τα φαρδιά πέτα και η neapolitan line.

Πώς θα περιγράφατε τη σχεδιαστική φιλοσοφία σας με μία πρόταση; Καθαρή δουλειά με ωραία υφάσματα και πολλή αγάπη για αυτό που κάνω.

Τι πρέπει να προσέξει ένας υποψήφιος γαμπρός κατά τη δημιουργία του κατάλληλου κοστουμιού; Να αντιπροσωπευει το στυλ και την προσωπικότητα του, να νιώθει άνετα μέσα σε αυτό και να έχει επιλέξει μια αξιοπρεπή ποιότητα ύφασματος για την συγκεκριμένη στιγμή.

Εκτός από το γαμπριάτικο, δώστε ακόμα τρία tips για τους αναγνώστες μας που πρόκειται να ανεβούν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας; Σημαντικος παράγοντας στην άψογη εμφάνιση του γαμπρού είναι και το παπούτσι, ώστε να ολοκληρωθεί ιδανικά το σύνολο. Επίσης, έμφαση πρέπει να δοθεί και στα αξεσουάρ που θα επιλέξει ο εκάστοτε γαμπρός (παπιγιόν-γραβάτα-μανικετόκουμπα-φουλάρι), καθώς και σε μια περιποιημένη κόμη και γενειάδα.

Στους πολυάσχολους business man, που υποστηρίζουν ότι δεν έχουν χρόνο να αφιερώσουν στο ντύσιμο και την περιποίηση, τι συμβουλή δίνετε; Η συμβουλή μου είναι να επιλέγουν υφάσματα τα οποία συνδυάζουν άνεση και ανεκτικότητα. Και σίγουρα όταν ένα ρούχο είναι ραμμένο στα μέτρα του -bespoke- καλύπτει όλες του τις ανάγκες.

INFO:

ΜERKOS MANOLOPOULOS Tailor made clothing
T. 2310 286317
www.merkosmanolopoulos.gr

Χρ. Σμύρνης 6

Comments are closed.

http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1 http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=trd&mc=click&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]