ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ!

ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΑΣ...

Ναι, έχει συμβεί σε όλους. Υπήρξαν πολλές φορές που ακούσαμε από το στόμα της τις πολυαναμενόμενες ατάκες: “Εγώ στα έλεγα” και “αν μ' άκουγες ...” . Βαθιά μέσα μας όμως ξέρουμε, πως μάνα είναι μόνο μία και σίγουρα μπορεί και θέλει να σταθεί δίπλα μας, στην πιο όμορφη και σημαντική στιγμή της ζωής μας.

  • Οι μαμάδες για έναν περίεργο λόγο, γνωρίζουν πώς να κατανείμουν σωστά και μεθοδικά τον χρόνο τους. Οργανώστε μαζί το χρονοδιάγραμμα του γάμου σας, αποβάλλοντας το άγχος για το πώς και το πότε.

  • Το νυφικό είναι σίγουρα η πιο δύσκολη απόφαση, την οποία πρέπει να πάρει μια νύφη . Επειδή η μαμά σας, είναι σίγουρα ο άνθρωπος που δεν θα σας πει ποτέ ψέμματα για το τί σας ταιριάζει και αναδεικνύει την ομορφιά σας, επιτρέψτε της να σας συνοδεύσει στη διαδικασία εύρεσης του κατάλληλου νυφικού. Ίσως εκείνη λόγω εμπειρίας, προσέξει κάτι που εσείς δεν θα προσέχατε ποτέ, γλιτώνοντάς σας από πιθανά λάθη. Φυσικά μπορείτε να πάρετε μαζί σας και τη μελλοντική σας πεθερά, αφού όπως είθισται, είναι εκείνη που αναλαμβάνει το συγκεκριμένο έξοδο.

  • Αν η διαχείριση των οικονομικών δεν είναι το φόρτε σας, αναθέστε στη μαμά σας οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή. Ίσως γνωρίζει καλύτερα από εσάς πώς να κάνει τα απαραίτητα “παζάρια”, προκειμένου να πετύχει μια πιο συμφέρουσα τιμή, ενώ μπορεί παράλληλα να ξεχωρίσει τους σωστούς επαγγελματίες.

  • Σίγουρα οι γνωριμίες της, μπορούν να αποβούν σωτήριες και να σας βοηθήσουν, για να βρείτε όλα όσα ψάχνετε σχετικά με τον στολισμό, τα λουλούδια ή τις βέρες. Φυσικά, δεν θα σας επηρεάσει στην τελική επιλογή, αλλά σίγουρα θα είναι χαρούμενη που ζητήσατε τη γνώμη και τη βοήθειά της.

  • Τί πιο όμορφο και ρομαντικό, απ' το να φορέσετε στον γάμο σας κάτι από αυτά που φόρεσε η μαμά σας στον δικό της γάμο; Εξάλλου κάποια πράγματα είναι διαχρονικά, όπως τα όμορφα κοσμήματα. “Κάτι μπλε, κάτι παλιό, κάτι δανεικό” σύμφωνα με την παράδοση, αφού η συναισθηματική αξία είναι αυτή που μετράει. Μην ξεχνάτε πως το vintage είναι και πάλι στη μόδα.

  • Ενδιαφερθείτε κι εσείς με τη σειρά σας για την εμφάνισή της, συνοδεύοντάς τη στα καταστήματα προς εύρεση του ιδανικού φορέματος για τον γάμο. Σίγουρα πάνω στο θέμα της μόδας γνωρίζετε πολλά περισσότερα από εκείνη, έχοντας εντοπίσει τις κατάλληλες boutique γι' αυτό που ψάχνει.

  • Αναθέστε της συγκεκριμένα καθήκοντα για τη μεγάλη μέρα, όπως τη συνεννόηση με το catering ή την επίβλεψη του στολισμού. Θα νιώσει χρήσιμη και πολύ χαρούμενη που βοηθάει στο να γίνει ο γάμος σας, όπως ακριβώς τον είχατε ονειρευτεί.

  • Στη δεξίωση, αφιερώστε και στους δύο γονείς σας ένα τραγούδι που γνωρίζετε ότι αγαπούν πολύ, προκειμένου να το χορέψουν. Θα είναι τιμητικό για εκείνους, και σίγουρα θα συγκινηθούν και θα νιώσουν μοναδικοί.

  • Αφήστε τους να μιλήσουν για τη χαρά τους διά μικροφώνου. Οι ευχές και τα τρυφερά τους λόγια, θα ενισχύσουν το συγκινησιακό κλίμα, κάτι που πολλές φορές περιμένουμε από έναν γάμο.

  • Μετά τον γάμο, χαρίστε στους γονείς σας ένα αναμνηστικό δώρο, όπως ένα χειροποίητο βιβλίο με κοινές σας φωτογραφίες από τότε που ήσασταν παιδιά, σημειώνοντας δίπλα ένα σύντομο quote αγάπης. Φυσικά, οι φωτογραφίες του γάμου σας δεν θα μπορούσαν να λείπουν, ειδικά εκείνες που αποτυπώνουν τα πηγαία συναισθήματα, ανάμεσα σε εσάς και το “στήριγμά” σας.

Comments are closed.

http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1 http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=trd&mc=click&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]