ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΜΑΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MR.CO

Μεταμορφώνοντας ένα beach bar σε κλασικό παραμύθι, ο Μάρκος Μαχαιρόπουλος και η ομάδα του, MR.CO, δημιούργησαν ένα μαγικό σκηνικό για έναν αξέχαστο γάμο... στη θάλασσα!

Μία καταπληκτική, ρομαντική δεξίωση διοργάνωσε ο Μάρκος Μαχαιρόπουλος και η ομόδα της MR.CO για τον εορτασμό του γάμου των Νικολάου Παπαγεωργίου και Βιργινίας Σιαπέρα, στο Talgo beach bar στη Βουρβουρού Χαλκιδικής! Το γνωστό bar μεταμορφώθηκε ειδικά για την περίσταση σε παραμυθένιο σκηνικό, ενώ προστέθηκαν εντυπωσιακά μοναστηριακά τραπέζια και ροτόντες. Στην παραλία, την παράσταση έκλεψαν τα bonfires (ένα είδος τζακιού), τα οποία βρίσκονταν μια ανάσα από τη θάλασσα και έδιναν την εντύπωση «φωτιάς στην άμμο».

Το ζευγάρι, αλλά και τους υπόλοιπους εκλεκτούς καλεσμένους, υποδέχονταν εκατοντάδες κεριά σε γυάλες, τα οποία είχαν τοποθετηθεί σε custom made ξύλινες ραφιέρες, ενώ τον υπέροχο μπουφέ με τα πεντανόστιμα και χειροποίητα γλυκά cameo και τα σοκολατάκια με corn flakes, αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς, κοσμούσαν ξεχωριστά χάλκινα σκεύη!

Σχετικά με το εκπληκτικό art de la table της δεξίωσης, σίγουρα αξίζει να αναφέρουμε τα υπερμεγέθη και ιδιαίτερα table numbers σε κάθε τραπέζι, καθώς και τις έξυπνες συνθέσεις λουλουδιών σε βαζάκια, που τόνιζαν ιδανικά την romantic διάθεση. Επιπλέον, τα chic ποτήρια σε πράσινη απόχρωση, τα sous-plat σε γήινο χρώμα και τα rustic κομμάτια ξύλου, που χρησίμευαν ως βάση για τα χαριτωμένα κεράκια, απογείωσαν την παραμυθένια αισθητική της δεξίωσης!

CREDITS:

Οργάνωση & Διακόσμηση: MR.CO

Ανθοσυνθέσεις: Flower Design by Tania Hatzogkotziou

Bartending: BARETC

Φωτογραφίες: Dimitris Andritsos Photography

Ήχος & Φωτισμός: LOUD

Catering: Elena's Gourmet

Comments are closed.

http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1 http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=trd&mc=click&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]