ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ 2016 ΓΙΑ ΝΥΦΕΣ

Ένα νυφικό ημερολόγιο για θεραπείες και επεμβάσεις που τυχόν θα χρειαστείτε κατά την περίοδο προετοιμασίας του γάμου σας. Επιλέξτε μαζί με την/τον Πλαστικό Χειρουργό τον συνδυασμό των θεραπειών και προγραμματίστε ένα ασφαλές χρονοδιάγραμμα, ώστε να προετοιμαστείτε για τη μεγάλη μέρα έγκαιρα και χωρίς επιπλέον άγχος.

untitled-77
Δερμοαπόξεση

Εάν το δέρμα σας είναι θαμπό, ξηρό, με δυσχρωμίες ή με ουλές ακμής δοκιμάστε έγκαιρα τη δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους και διαμάντια. Για καλύτερα αποτελέσματα απαιτούνται αρκετές συνεδρίες με μεσοδι-άστημα δυό τριών εβδομάδων. Η δερμοαπόξεση συστήνεται να γίνεται κατά τους χειμερινούς μήνες, όταν η ηλιοφάνεια είναι περιορισμένη και η τελευταία συνεδρία τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν τη μεγάλη μέρα.
Ενυδάτωση δέρματος προσώπου, χεριών και ντεκολτέ

Με την χρήση ειδικού υαλουρονικού ενυδατώνεται και βελτιώνεται
ο τόνος του δέρματος του προσώπου, της ράχης των χεριών και του
ντεκολτέ και αποκτά φυσική και υγιή λάμψη. Το ίδιο υαλουρονικό χρησι-
μοποιείται για την θεραπεία των μαύρων κύκλων στα μάτια, όταν αυτοί
οφείλονται στο λεπτό δέρμα της περιοχής. Η ανάγκη του δέρματος για ενυδάτωση είναι περισσότερο εμφανής μετά το καλοκαίρι, γι’αυτό και η θεραπεία αυτή συνιστάται να γίνεται το φθινόπωρο.
Μεσοθεραπεία με PRP

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία γίνεται με το δικό μας αίμα μετά από απλή αιμοληψία και φυγοκέντρηση για να ληφθεί το πλάσμα που περιέχει αιμοπετάλια (PRP ) με αυξητικούς παράγοντες για την ανάπτυξη των κυττάρων. Η θεραπεία με PRP είναι ιδανική για την αναζωογόνηση και ενυδάτωση του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα. Επί πλέον το PRP έχει εφαρμογή και στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης,όπου ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το βαθμό της τριχόπτωσης. Αν ο γάμος σας γίνει το καλοκαίρι, προγραμματίστε τις θεραπείες ήδη από την αρχή της άνοιξης.
Θεραπείες λεύκανσης με ΑΗΑ

Ιδανική λύση για τις μέλλουσες νύφες που θέλουν μια πιο λευκή και
φωτεινή επιδερμίδα. Ταυτόχρονα βελτιώνεται η ποιότητα και η υφή του
δέρματος. Οι χειμερινοί μήνες είναι οι πιο κατάλληλοι για τέτοιου είδους θεραπείες.
Ενέσιμα για ρυτίδες και αύξηση χειλιών

Οι ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο, το μεσόφρυο και τις εξωτερικές γωνίες των ματιών απασχολούν και μικρότερες ηλικίες, όταν μάλιστα είναι και θέμα κληρονομικότητας. Στην περίπτωση αυτή η χρήση μικρής δόσης Botox (baby Botox) θα εμποδίσει τις έντονες συσπάσεις των μυών και τη δημιουργία ρυτίδων.Το Botox, όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, μπορεί να σας απαλλάξει και από την υπερβολική εφίδρωση στις μασχάλες και τις παλάμες. Οι ενέσεις του Botox στις περιοχές αυτές εμποδίζουν την υπερβολική εφίδρωση και όχι τη φυσιολογική παραγωγή ιδρώτα. Εάν θεωρείτε ότι έχετε βαθιές ρινοπαρειακές πτυχές ή λεπτά χείλη το ενέσιμο υαλουρονικό θα τα διορθώσει, αρκεί η έγχυση να γίνει σωστά για να είναι και το αποτέλεσμα φυσικό.Σε κάποιες περιπτώσεις με το υαλουρονικό αλλάζει και το προφίλ της μύτης απλά και εντυπωσιακά. Οι θεραπείες με Botox και υαλουρονικό μπορούν να γίνουν ακόμη και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Χειρουργικές επεμβάσεις για πρόσωπο και σώμα

Οι πιο δημοφιλείς επεμβάσεις για τις νύφες είναι η αύξηση του στήθους, η ρινοπλαστική, η λιποαναρρόφηση και η πλαστική στα πεταχτά αυτιά. Εάν ενδιαφέρεστε για κάποια απ’ αυτές τις επεμβάσεις φροντίστε να απευθυνθείτε σε πλαστικό χειρουργό τρεις μήνες τουλάχιστον πριν τη μεγάλη μέρα για να έχετε χρόνο να συζητήσετε μαζί του και να την
προγραμματίσετε χωρίς άγχος. Ο χρόνος μετεγχειρητικής ανάρρωσης για τις περισσότερες επεμβάσεις είναι μικρός, αλλά το τελικό μετεγχειρητικό αποτέλεσμα φαίνεται συνήθως μετά από ένα ή δύο μήνες. Όσον αφορά την εποχή που μπορεί να γίνει μια χειρουργική επέμβαση δεν υπάρχουν περιορισμοί. Οι θερινοί μήνες όμως συνήθως δεν προτιμώνται για μεγάλες επεμβάσεις επειδή μας κρατάνε μακριά από τις
χαρές του καλοκαιριού.
RF (Ραδιοσυχνότητες) για το πρόσωπο και το σώμα

Αν το πρόγραμμά σας λόγω των προετοιμασιών του γάμου δεν σας επέτρεψε να γυμναστείτε, οι ραδιοσυχνότητες και ειδικότερα η μέθοδος FREEZE (MP)2 θα μεταμορφώσουν τη σιλουέτα σας γρήγορα και ανώδυνα. Οι θεραπείες για το σώμα προτείνονται στην αρχή της άνοιξης για να είστε το καλοκαίρι χωρίς τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα και οι θεραπείες για το πρόσωπο και το λαιμό το φθινόπωρο, για να ξαναβρεί το δέρμα τον τόνο του και την ελαστικότητά του.

 

Laser αποτρίχωση προσώπου και σώματος

Εάν θελήσετε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα σε πρόσωπο και σώμα με Laser πρέπει να το φροντίσετε αρκετούς μήνες πριν το γάμο σας. Για την αποτρίχωση συνήθως απαιτούνται τουλάχιστον 5-6 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα τεσσάρων έως έξι εβδομάδων. Προτιμείστε το Laser Alexandrite γιατί οι θεραπείες με αυτό είναι ανώδυνες και λιγότερες. Αποφύγετε το Laser, εάν έχετε μαυρίσει, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εκτός και εάν πρόκειται για το ND:YAG, το οποίο είναι κατάλληλο για μαυρισμένο δέρμα με την προυπόθεση ότι έχει περάσει μια εβδομάδα από την τελευταία σας ηλιοθεραπεία.
Η πλαστικός χειρουργός Γεωργία Βαδαρλή πραγματοποί-
ησε την ειδικότητά της στην Αγγλία και την Θεσσαλονίκη,
όπου και εργάζεται στον τομέα της αισθητικής χειρουρ-
γικής.
Το 2009 δημιούργησε ένα σύγχρονο κέντρο αισθητικής
πλαστικής χειρουργικής, με στόχο να συνδυάσει τις νέες
τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής με την προηγμένη
τεχνολογία για φυσικά αποτελέσματα.

untitled-32
ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΔΑΡΛΗ
Πλαστικός Χειρούργος
Θεσσαλονίκη:
BALKAN CENTER: Κτίριο Δ,
Τ.Κ. 57001, Θέρμη
Τ.: 2310488719, F: 2310474365
Αθήνα:
Medispa: Αναπαύσεως 27,
Βριλήσσια
Τ.: 2106138672
Κ.: 6944536344
www.vadarli.gr
info@vadarli.gr

Comments are closed.

http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1 http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=trd&mc=click&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]