EΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΕΜΑΤΟ… ΜΕΛΙ

Το ταξίδι του μέλιτος όπως ακριβώς αυτοπροσδιορίζεται, είναι εκείνο το ταξίδι που ολοκληρώνει τη γλυκιά ανάμνηση ενός γάμου. Για να είναι όμως όπως ακριβώς το έχετε ονειρευτεί, ακολουθήστε τα δικά μας tips, για μια σωστή οργάνωση και προετοιμασία. Και όλα μέλι γάλα...

  • Η επιλογή του προορισμού είναι σίγουρα κάτι που θα πρέπει να αποφασίσετε από κοινού με το έτερόν σας ήμισυ. Επιλέξτε έναν προορισμό που θα ανταποκρίνεται στα γούστα και των δύο ή θα σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για εσάς. Όπως και να'χει κάντε την αναζήτησή σας αρκετά πιο πριν τον γάμο, ώστε να αποφύγετε το άγχος και τα έξοδα της τελευταίας στιγμής.

  • Κάντε μια εκτίμηση του budget που μπορείτε να διαθέσετε, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι θα ενισχυθεί από τα δώρα του γάμου. Πάντως, αν κάνετε μια καλή έρευνα στο διαδίκτυο αλλά και σε ταξιδιωτικά γραφεία, θα βρείτε πολλές συμφέρουσες προσφορές.

  • Ερευνήστε σε ταξιδιωτικούς οδηγούς τα πάντα γύρω από τον προορισμό που επιλέξατε, καθώς έτσι μπορείτε να γλιτώσετε από πολλά προβλήματα. Ένας mini size οδηγός περιλαμβάνει όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε γύρω από τις δραστηριότητες, τους τρόπους διασκέδασης, τα καιρικά φαινόμενα, τα μνημεία και πολλά άλλα χρήσιμα στοιχεία για έναν τόπο. Έτσι δεν θα βαδίζετε στα “τυφλά”, αφού θα είστε προετοιμασμένοι για όσα πρόκειται να συναντήσετε.

  • Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν εκκρεμότητες σχετικά με την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας. Η έκδοση ή ανανέωσή τους είναι χρονοβόρες διαδικασίες, οπότε καλύτερα να έχετε ξεμπερδέψει με οτιδήποτε γραφειοκρατικό.

  • Αν ο προορισμός σας βρίσκεται εκτός Ε.Ε, ενημερωθείτε γύρω από τις απαραίτητες διαδικασίες συναλλάγματος.

  • Έφτασε λοιπόν η “δύσκολη” ώρα της βαλίτσας... Συνήθως δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι πρέπει να πάρουμε μαζί μας και τι να αφήσουμε. Ξεκινήστε από τις κλιματολογικές συνθήκες που χαρακτηρίζουν τον προορισμό σας... Αν π.χ πρόκειται να ταξιδέψετε σε κάποιο τροπικό νησί, θα χρειαστείτε ελαφριά ρούχα, χαμηλά παπούτσια και πολλά μαγιώ. Μην κάνετε τη ζωή σας δύσκολη κουβαλώντας βάρος χωρίς λόγο. Αυτό που σίγουρα δεν θα πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σας ανεξαρτήτως προορισμού, είναι ένα mini φαρμακείο, γιατί οι αναποδιές δεν υπολογίζουν τόπο και χρόνο...

  • Επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, επενδύστε σε μια καλή φωτογραφική μηχανή, με πάνω από μία κάρτες μνήμης. Είναι κρίμα αυτές οι τόσο όμορφες στιγμές να μην αποτυπωθούν για πάντα.

  • Κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις γύρω από τη γλώσσα της χώρας στην οπόια θα ταξιδέψετε, θα διευκολύνουν την επικοινωνίας σας και άρα τη διαμονή σας. Άλλωστε ένα mini λεξικό δεν πιάνει πολύ χώρο σε μία βαλίτσα.

  • Φροντίστε να έχετε έτοιμες τις βαλίτσες αν πρόκειται να ταξιδέψετε την επόμενη ακριβώς μέρα μετά τον γάμο. Μετά από ένα ξέφρενο πάρτυ το μοναδικό που δεν θα θέλατε είναι να φτιάχνετε αποσκευές.

  • Δημιουργήστε έναν handmade οδηγό, στον οποίο θα καταγράφετε όλα όσα βλέπετε και κάνετε, προσθέτοντας το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό μετά την επιστροφή σας. Το πιο όμορφο ενθύμιο!

Honeymoon trip for memories full of... honey!

Comments are closed.

http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1 http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=trd&mc=click&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]