CATERING MAKEDONIA PALACE

catering makedonia palace

Στο Makedonia Palace αγαπούν το φαγητό και με τις υπηρεσίες Catering μεταφέρουν τη γαστριμαργική τους φιλοσοφία σε κάθε χώρο, ακόμη και στο σπίτι σας! Αντιμετωπίζουν κάθε εκδήλωση, με το ίδιο πάθος για άριστη ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση, καλύπτοντας κάθε είδους ανάγκη σας.

Από το ρομαντικό δείπνο για δύο στη βεράντα του σπιτιού σας ή στους πιο ιδιαίτερους και συναρπαστικούς χώρους, μέχρι την ανοιχτή κοινωνική δεξίωση στον κήπο σας. Επίσης, από το πάρτι των μικρών ή μεγάλων φίλων μας, μέχρι τη γαμήλια δεξίωση των ονείρων σας. Από την τελετή εγκαινίων και το εταιρικό διάλειμμα καφέ στις εγκαταστάσεις σας, μέχρι τη συνεδριακή τελετή έναρξης και το επίσημο δείπνο.

Από τις καθημερινές ανάγκες επαγγελματικής σίτισης, μέχρι τις πιο ιδιαίτερες, σύνθετες και ξεχωριστές επιθυμίες σας. Με την πολυετή απαράμιλλη εμπειρία τους, τις πιο αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες, τις διαλεχτές αξεπέραστες γεύσεις και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό τους. Μπορούν να εγγυηθούν την καλύτερη επίγευση μιας επιτυχημένης διοργάνωσης.

Catering Makedonia Palace

Τ. 2310 897470, 6955692326
www.makedoniapalace.com

http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1 http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=trd&mc=click&pli=20338680&PluID=0&ord=[timestamp]